19. jul, 2018

BÖRJAN PÅ EN NY ERA!

20. maj, 2018

Jajamän, här sitter jag nu och ska starta om med en ny hemsida. Tyckte allt att det var lite svårt att välja i denna hemsidedjungel men nu tror jag att jag hamnat rätt till slut.

Å vad bra tänker ni (och jag) men inte är det lätt att börja. Hur kan det komma sig att jag som har så otroligt mycket att berätta har så svårt att komma till start?

Japp, måste vara så att det har runnit över i kontoret och det gäller att hitta det igen innan det rinner bort. 

När jag nu sitter och funderar så inser jag vad mycket som har hänt under en relativt kort tidsperiod.

Hästarna, Kallblodstravaren Viktorius 19 år och mini-shettisen Essy 6 år har nu fått komma hem för sommarvistelsen. Jag och min väninna Therese gick hem med dem från Olsäter, inga problem alls talade vi om för alla...MEN JISSES 2 dgr senare var jag inte lika kaxig längre, ajaj överallt.

Alldeles nyss beställde jag en elgrill till balkongen, förstår inte ens hur det kan finnas så många. Hoppas att jag grillar i sommar också så det inte är bara för att jag vill ha 🤭!

Jag är så glad för dem jag har ikring mig  men också djupt besviken på en del, kanske livet är så. Vi människor är allt bra duktiga på att krångla till livet också.

Semestern närmar sig med stormsteg. Jag ska jobba lite extra men annars blir det väl lite turer med Järnhästen. Inga större utsvävningar.....Å DET ÄR GÖTT!!!

Tut-bingon har börjat så det har man hunnit vara på ett par gånger redan. Det är lite svårare att spela detta året för mitt kära sällskap gör ju så att man får skrattkramp och får svårt att hänga med i spelet.

Jag har fått en ung nygammal vän i någon som kommit att betyda mer för mig än jag trott, jag är honom tacksam för de funderingar han ger mig.

Nu är den svåra biten övervunnen....JAG HAR SKRIVIT MIN FÖRSTA BLOGG!