30. jul, 2018

HJÄRNAN HAR TAGIT SEMESTER!

Hallå därute! Jag fullkomligt älskar värmen men nu börjar till o med jag få nog...kontoret liksom fungerar inte riktigt så jag tänkte att jag och även kanske ni behöver lite avkylande vyer! Ni förstår att det är illa va när JAG tänker på vintern som varit.
I sommar har jag inte kommit så långt under semestern...-jo, jag tog mig en tur till min bror med mina lånebarn och där blev det lite bad och en tur till Exploria i en av Stockholms förorter. Det var en rätt kul upplevelse och naturligtvis till barnens förtjusning och så blev jag och äldsta tösa medvetna om våra extrema vinnarskallar då vi möttes i gokart...DÅ GICK DET UNDAN tills vi small ihop...oops, ett varningens ord fick vi och SEN BAR DET AV IGEN. Jag föregick inte med gott exempel HAHA!!!
Utöver detta har jag jobbat lite extra. Viktorius och Essy har heltidssemester.
Hamstrarna Skrot och Bubbha skulle ha fått vara på utställning i Kil men jag kom inte iväg....typiskt mig. MEN nu satsar vi på Solvalla istället, jo...ni hörde rätt. Hamster-SM...inte illa.
Nu ska jag inte skriva så mycket mer. Kommer att framöver att ägna en blogg åt att berätta om vården såsom jag och min son fick uppleva den när vi kom in och där ägnade en hel dag.
När dagen led mot sitt slut så åkte vi hem med skadan värre än när vi kom..vi lär inte åka in igen i första taget men denna historia får ni höra en annan gång.
Sköt om er nu och på snart återseende!