7. maj, 2019

LIVET BARA SPINNER PÅ OCH KANSKE DAGS ATT RUSKA OM SIG!

Hallå i stugorna!

Har ni lika förunderligt väder som vi har här i trollskogen. Kanske inte så konstigt att man inte riktigt har sitt humör under kontroll. Vädergudarna föregår ju inte med gott exempel precis.

Vintern har plötsligt gått mot sitt slut vilket jag trodde var fullständigt omöjligt för inte alls sålänge sedan.. Hästarna ska snart hem för sommaren igen, det kan nog bli riktigt spännande då vi upptäckt att lilla Essys vilja växt sig ganska stor under våra kalla månader. Denna milen vi har att gå hem nu i slutet av maj kommer troligen att kännas mångdubblad. 

Jag har funderat över att öppna upp några extra undersidor. Tänkte ha det som ett projekt och därigenom få loss på mina skrivlåsningar. Om man liksom kommer igång med lite enklare planeringar så kanske det blir lite lättare att riva den komplicerade mur som nu snart blir oövervinnerlig....förstår ni hur jag menar? -Nä, inte jag heller och det är väl det som är själva kruxet med det hela.

Funderingar på undersidor är iallafall att ha en månadens häst. Jag lägger upp bild och lite info varje månad och naturligtvis tas bidrag emot med öppna armar.

Mitt första mål är att försöka få ordning på detta med fotoalbumen. Troligen är det ganska enkelt men det som gör det svårt är min vana från zoomin och mitt motstånd att lära mig det nya. Är man lite sådär bakvänd eller !